Домусчиеви вадят нови 5 милиона евро, за да им е удобно да гледат как бият Левски и ЦСКА

payimage-616563

Лудогорец ще започне строителство на новия Сектор А на стадион „Хювефарма Арена“. Това става ясно от публикуваното в местен вестник уведомление за инвестиционно намерение от клуба, в което се информират институциите и обществеността за предстоящата реконструкция и модернизиране на стадион „Хювефарма Арена“ и по точно сектор А.

Лудогорец все още не е обявил официално намеренията си, но се очаква това да се случи след като клубът се сдобие с всички документи за строеж.

С изграждането на новия сектор А, „Хюфефарма Арена“ ще придобие напълно завършен вид. Лудогорец вече разполага с три модерни трибуни, но запознати твърдят, че новият сектор ще бъде черешката на тортата, тъй като ще разполага с всевъзможни екстри и удобства, съобщава „Гонг“.

Не е тайна, че собствениците на Лудогорец – Кирил и Георги Домусчиеви, не жалят средства, за да осигурят отлични условия за отбора и феновете, като новата им инвестиция в стадиона ще е за над 5 милиона евро.

Лудогорец разполага и с една от най-модерните тренировъчни база на Балканите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ