Легендарен вратар на ЦСКА зове левскарите: Долу ръцете от Иван Андонов! Спаси ви от погром

1

Легендата на ЦСКА – Джони Велинов – сподели пред „Мач Телеграф“, че победата над Левски е била напълно заслужена.

„С победата отборът успя да се извини на феновете за резил срещу Локомотив Пловдив. Нашите играха по-добре от Левски и съвсем нормално бе да спечелят. ЦСКА бе по-агресивният, по-компактният, отборът, който повече искаше победата. Когато биеш Левски, всички предишни грешки са оправдани“, сподели знаменитият вратар на „червените“ от 80-те години.

„Явно Нестор Ел Маестро успя да подреди така състава, че да не се усеща отсъствието на редица фигури. Най-важното е, че показахме, че сме ЦСКА. Това е истината. Никога не бива да се отказваме, въпреки трудностите и моментните лоши резултати. Аз винаги съм оптимист и вярвам, че и този сезон ще се борим до последно за трофей“, заяви легендата относно шансовете на „армейците“ да се борят с Лудогорец за титлата.<

Попитахме бившия вратар какво мисли за дебюта на младия страж на Левски Иван Андонов, който записа първия си мач в Първа лига в най-големия сблъсък във футбола ни.

„Много хубав момент за това младо момче. Аз дебютирах по същия начин за ЦСКА, срещу Левски – в мач, в който победихме с 2:1. Момчето спаси поне 5-6 гола, поне! Аз така видях нещата. Каква вина може да носи той? Загубата на Левски се дължи на съвсем други неща. Те загубиха, защото ЦСКА бе по-добрият отбор“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ