Николай Костов преди мача с ЦСКА: Не е добре! След погрома в Разград имаме 20 часа…

АПОЕЛ Беер Шева - Левски, Николай Костов

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди дербито с ЦСКА. Специалистът подчерта, че най-голямата победа за „сините“ през този сезон ще бъде, ако… успеят да изградят стил на игра.

„Настроението ни не е много добро, тъй като загубихме с много сериозен резултат от Лудогорец. Има още 20-ина часа до мача. Времето лекува. Надявам се да се отърсим от тази загуба.

Очакванията са, както винаги, да победим. Винаги сме оптимисти. Даже сме обвинявани, че играем прекалено атакуващо, без да мислим за защитата. Може би е с право. Искам да изясня нещо за всички. Налагаме стил на игра и може би това ще е най-голямата победа през този сезон, тъй като минахме през много препятствия – от такъв тип, че се смениха много играчи. Обучавахме един, сега обучаваме други. Постоянни наказания, контузии – и те спомагат да не сме усъвършенствали много неща, но не се предаваме. Вярваме, че това, което правим, е най-правилното. Може би и затова публиката поддържа играчите, защото нещо им харесва – в начина на игра, в старанието на играчите… Това искам да кажа, за да сме по-откровени и по-открити“, коментира Костов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ