Костов се справи с наказаните и контузените в отбора, избистри състава за довечера !

Левски - Лудогорец, Николай Костов

Николай Костов ще може да разчита на Карлос Охене за дербито със Славия довечера от 19:00 часа на „Герена“. Ганаецът напусна в сряда принудително тренировката, но вчера тренира наравно с останалите и така наставникът ще може да заложи на него още от първата минута. Партньор в средата на терена, при отсъствието на контузения Асен Митков ще бъде словакът Патрик Мислович, който изнесе добър мач във Велико Търново при победата над Етър с 3:0.

Ротациите за Николай Костов ще продължат и с промяна на двата фланга, продиктувано от прясната контузия на Фабио Лима. На негово място на десния фланг ще се премести Марин Петков, а от ляво ще стартира друго ново попълнение – Евертон Бала. Атаката както може да се очаква, ще бъде водена от Рикардиньо. Последната промяна ще бъде в защитата, където Хосе Кордоба е наказан, а вместо него ще стартира Кристиан Димитров в тандем с Килиан Ван дер Каап. Добрата новина е завръщането на Патрик-Габриел Галчев след наказание.

Последната тренировка преди мача с „белите“ от Овча купел бе изгледана от изпълнителния директор Даниел Боримиров, а на тренировката се появи и нападателят Илиян Стефанов, който се появи с патерици след направената му хирургическа интервенция. Контузеният футболист е аут до края на сезона, след травмата в коляното, която получи при гостуването на Хебър (1:0) в началото на месеца/“Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ