Глас от ЦСКА напомни: Асен Василев обеща! Сега държавата да даде 40 милиона за „Армията“

Стадион "Българска армия",

Бившият директор и футболист на ЦСКА – Георги Илиев-Майкъла – остана изключително доволен от новината за започването на демонтажните дейности по стадион „Българска армия“. Той призова държавата да извади половината от средствата за изграждане на ново съоръжение.

„Суперновина. Това е най-доброто за ЦСКА. Щом стартират с първите стъпки, значи всичко е прекрасно и за феновете. Важно е да се започне. Бутането на стадиона и всичко около него ще е сложно, ще изисква време, но собствениците са сериозни бизнесмени и ще се справят.  Мисля, че и държавата трябва помогне. Все пак министърът на финансите (б.а. – Асен Василев) обеща 50 процента помощ. Ако стадионът струва 80 милиона – 40 да даде държавата.“

„Не е никак лошо и е нормално да стане, след като в Пловдив на Ботев и Локомотив дадоха толкова много пари. Трябва да се направи това и с ЦСКА, и Левски. България заслужава да има хубав стадион, защото такъв сега няма – в Разград все още не е изцяло готов, както и този на Ботев. Крайно време е да имаме хубаво съоръжение в столицата.“

„Добре е, че от клуба са намерили къде да тренират около 500 юноши от школата. А най-хубаво ще е да се направи и нова база“, заяви Георги Илиев пред „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ