„Жълтеница“ в Ботев Пд! Ще я излекуват ли „канарчетата“ преди битките с ЦСКА?

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив, Душан Керкез

В рамките на седем дни отборът на Ботев Пловдив има три тежки сблъсъка – домакинства на Черно море, ЦСКА 1948, както и визита на Берое.

Широчината в състава на Душан Керкез не е особено голяма, а жълто-черните могат да се сблъскат с много голям проблем – натрупването на жълти картони. Четирима основни футболисти висят и са застрашени от наказание.

Ситуацията с Антонио Перера и Георги Николов, които са без особена алтернатива в халфовата линия и нападението, е сериозна. Двамата са с по осем жълти картона и при получаване на девети ще бъдат санкционирани с лишаване от права за две срещи.

Други двама важни играчи – Джеймс Ето’о и Самуел Акере, имат по четири и при още един, ще бъдат със спрени права за един мач.

Добрата новина за канарчетата е, че определяният от тях сблъсък на сезона за купата срещу ЦСКА е чак в средата на април, като дотогава футболистите могат да изчистят своите картони.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ