Фабио Лима вчера е бил извънредно на „Герена“, днес е важен ден за него и Левски

1

Бразилският футболист на Левски Фабио Лима се подложи на възстановителни процедури вчера. Играчът бе на стадион „Георги Аспарухов“ през деня и заедно с лекарския щаб обърнаха внимание на контузията в бедрото, която получи още в началото на контролата със Спортист (Своге). Въпреки ранната контузия, той се опита да продължи в срещата, но по-късно бе заменен от Джавад Ел Джемили.

Новото попълнение от зимната селекция получи разтежение, като днес се очаква да се каже по-точно какво е неговото състояние. Треньорът Николай Костов заяви „Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, именно за това се разбрахме контролата да е в две полувремена по 35 минути, за да се предпазим от усложнения при играчите“.

Самият Лима успокои донякъде ръководството и феновете още вчера, като каза че чувства подобрение. Докато той бе подложен на специални процедури, останали в отбора получиха ден почивка, а днес отново подновяват тренировъчен процес преди най-стария столичен сблъсък със Славия в петък.

Лима имаше травма в глезена още на мача с Етър, която беше получена от сблъсък с играч на Крумовград, при равенството на „Герена“ – 0-0. Това не му попречи обаче да бъде на висота при гостуването във Велико Търново спечелено с 3-0 и дори асистира за един от головете на Джават Ел Джемили.

Началото на престоя му при „сините“ е доста обнадеждаващо, като освен асистенцията срещу Етър, той има два гола на сметката си – при победата с 4-0 срещу „Арда“ (Кърджали) и при минималния успех срещу Хебър (Пазарджик) с 1-0.

 

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ