Бившият собственик на Левски: Време е да си призная, плащал съм на отбори да скачат на ЦСКА

7 Dni Sport25.03.2024
Тодор Батков,

Бившият собственик на Левски Тодор Батков сподели, че следи случващото се на „Герена“ и посочи дали е готов да помогне на Наско Сираков. Адвокатът за последно бе на трибуните на стадион „Васил Левски“ при равенството 1:1 с германския Айнтрахт (Франкфурт) в плейофите на Лигата на конференциите. Той заяви, че е давал премии на отбори, за да вземат точки от ЦСКА.

„Следя какво се случва в Левски, а и в българския футбол изобщо. Но всичко има край. Опитвам се да помагам на Наско Сираков с каквото мога, макар че рядко се чуваме и виждаме.

Днес да си собственик на клуб е голямо бреме. Парите са крайна величина – в един момент свършват или намаляват драматично. Всеки божи ден ставаш с чувството на отговорност, че идва край на месеца, а там са живи хора. Допълнително са стотиците хиляди, които преживяват всичко с Левски.

Никога не съм участвал в черно тото. Давал съм премии на отборите срещу съперника за титлата, да вземат точки на ЦСКА. Това е! И си го признавам“, заяви Батков пред „Марица“. Адвокатът стана част и от бизнес клуба, който бе сформиран за подпомагане на клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ