Илия Груев-младши: Атмосферата е много добра в отбора, искаме да покажем друго лице

7 Dni Sport21.03.2024
Илия Груев,

Илия Груев-младши сподели на официалната пресконференция преди двубоя с Танзания от турнира на ФИФА, че атмосферата в националния отбор е много добра и добави, че тимът иска да покаже друго лице.

„Да (б.р. отговор на въпроса дали се чувства като лидер в националния отбор). Знам как мога да помогна на отбора. Трябва това да го показвам на терена. От първия ден винаги съм играл като титуляр тук, което много ме радва и показва, че хората ме ценят. Мисля, че вече има добра група. Имаме йерархия. Атмосферата е много добра в отбора и това трябва да се вижда утре и на терена, което е най-важното“, започна Илия Груев-младши.

„Искаме да победим. Отдавна не сме взели мач с националния отбор, това го знаем. Това не е нашето лице. Искаме да покажем друго лице, така че утре излизаме, за да вземем този мач“.

„Не мисля, че е правилно да говорим тук за Лийдс, защото съм тук в националния отбор, а не за Лийдс и в момента въобще не мисля за Лийдс, а само за националния отбор“, завърши футболистът на Лийдс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ