Кирил П. Домусчиев капарира титлата и мечтае за ШЛ с тази сделка с бразилски техничар: Подписвай, плащам

7 Dni Sport21.03.2024
Screenshot 2024-03-21 at 13.09.07

Лудогорец се доближава до подписа на бразилеца Едсон Лукас, пишат в родината на играча. Той е собственост на Ретро ПЕ Анаполис, който е в Серия D. През 2023 година обаче левият бек играеше във Витория Баия.

Той помогна на тима да спечели втория ешелон и да получи промоция за елита. В крайна сметка обаче Баия не склони да откупи 50 процента от правата на Лукас. Така те остават на 100% собственост на Ретро. Освен в тези два отбора, той е играл още за Парауапебас, Муриси и КСА.

В момента Лудогорец ползва вляво на отбраната испанецът Сон.

Причината е, че капитанът Антон Недялков продължава да лекува травма. Той я получи през есента. Очакваше се националът да може да проведе нормална зимна подготовка и да бъде готов за пролетния дял на шампионата. Това обаче не се случи. Все още не е ясно кога Недялков ще бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев, за да помогне в битката за титлата и купата. Защитникът е с изтичащ договор през лятото и все още двете страни не са го удължили, пишат от „Тема спорт“.

Снимка: От Официалната Инстаграм страница на Едсон Лукас


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ