Футболистът Вандерсон Цунами от Левски подписа с професионалисти от Бразилия

7 Dni Sport21.03.2024
Пирин Благоевград - Левски, Вандерсон Цунами, Александър Дюлгеров

Левият защитник на Левски Цунами подписа с бразилска маркетингова спортна агенция. Тя ще се грижи за профилите му в социалните мрежи, като ще подготвя видеа с избрани моменти от мачовете му със синия екип. Платформата е създадена от бивш футболист и се грижи за над 700 спортисти от топпървенствата.

Бранителят е един от капитаните на столичани от началото на сезона и наскоро парафира нов договор с клуба, който го оставя на „Герена“ до лятото на 2026 година. Той неведнъж е заявявал, че се чувства отлично в България и не мисли да сменява обстановката. До момента Цунами изигра 81 двубоя във всички турнири и вкара пет попадения.

Наскоро съотборникът му Хосе Кордоба пък се сдоби с нов агент. За интересите на 22-годишния панамски национал, за когото имаше доста оферти тази зима, ще се грижи Talk To My Agent (TTMA).

Централният защитник има договор с Левски до лятото на 2025 година. Подписването с агент от ранга на Филипе Пиола е важен ход за бъдещето на панамеца. Шефовете на сините е обещало, че ще продаде панамеца през лятото, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ