Нестор Ел Маестро пред президента на ЦСКА: Вдигам оборотите, включвам екстра в плана си

7 Dni Sport21.03.2024
ЦСКА - Локомотив София, Нестор Ел Маестро

ЦСКА подновява тренировки днес. Тимът се събира на клубната база в Панчарево след тридневната почивка, която получиха футболистите от треньора Нестор Ел Маестро. В четвъртък и петък армейците ще тренират двуразово. От заниманията ще отсъстват повиканите в различните национални гарнитури – Християн Петров, Станислав Шопов, Амос Юга и Енес Махмутович.

Състоянието на лекуващите контузии Юрген Матей, Иван Турицов и Мартин Стойчев ще стане ясно днес. Триото се очаква да е готово за гостуването на Локо София на 30 март. Мачът в „Надежда“ ще бъде пропуснат от Тобиас Хайнц. Норвежецът е под въпрос и за дербито с Левски на 7 април.

ЦСКА няма да проведе приятелска среща по време на паузата за мачове на националните отбори.

Треньорът Нестор Ел Маестро прецени, че не се нуждае от лагерна обстановка, каквато бе организацията по време на две от прекъсванията в шампионата през есента. Армейците ще тренират при домашни условия на базата в Панчарево, пишат от медията „Тема спорт“.

Нестор Ел Маестро и екипа му са планирали подготовката си по начин да извлекат най-доброто от играчите в най-важните и формата им да бъде във възходяща посока за плейофите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ