Георги Велинов: Надявам се да видя ЦСКА шампион

7 Dni Sport21.03.2024
Локомотив София - ЦСКА, Георги Велинов, Стойчо Младенов

Винаги оптимист, легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов даде интервю няколко дни след поредната годишнина от знаменитата червена победа в КЕШ над Ливърпул.

Може ли ЦСКА отново да върне своето величие, има ли добри вратари в момента в България, за какво мечтае Джони и какво чака от новото ръководство на БФС – ето отговорите на тези въпроси.

„Искам да видя отново ЦСКА шампион. И ако може да е по-скоро. Вече нямам търпение. Също така да заведа внуците, внучката на новия стадион. Вече имам снимки с тях от „Армията“, искам да се снимам с тях и на новия стадион. Сигурен съм, че ще стане най-модерният и красив в България. И да сме здрави!

Харесвам Хоркаш, много добър вратар е. Бих се радвал с удоволствие един ден да пази на вратата на ЦСКА. Изобщо всички номинирани в тази категория заслужаваха отличието. Българското първенство в момента разполага с много добри вратари.“, заяви Велинов пред „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ