Изтече списък с играчи от Бразилия, които ще свършат работа на Левски, не струват много пари

7 Dni Sport20.03.2024
Левски - Локомотив Пловдив, Отбор

На „Герена“ вече имат изготвен списък с играчи от Бразилия. Става въпрос за футболисти, които хем може да им свършат работа, но и да не са с прекалено високи финансови изисквания. Както е известно, клубът следва строга финансова политика и тя не бе нарушена и през тази зима.

Нищо, че се твърди, че „сините“ е трябвало на всяка цена да вземат още един нападател. На „Герена“ обаче бяха категорични – първо парите към НАП! И обещаха, че до април главницата от задълженията към хазната ще изчезне.

Въпреки това, не се очаква и през лятото „сините“ да потънат в разкош. Напротив, хареса им схемата да вземат евтино и да се опитат да го продадат добре. За целта те са получили набор от играчи на различни постове, защото покупките няма да зависят само от изискванията, които има Николай Костов, ако продължи да бъде треньор на тима. „Сините“ ще трябва да запълват и евентуални дупки, които ще се отворят от продажбата на играчи.

Смята се, че най-близо до изхода са Хосе Кордоба и Рикардиньо. Последният можеше да бъде продаден и сега, но на „Герена“ се отказаха заради проблемите на Билал Бари. Французинът с марокански корени ще направи опит да се завърне в игра в събота в контролата със Спортист, пишат от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ