„Стига сме мълчали, грозното поведение на България към мечтаещия за злато от Олимпиадата Карлос Насар е скандално“

7 Dni Sport18.03.2024
Европейско първенство по вдигане на тежести в София, Карлос Насар

Карлос Насар е един от претендентите за Олимпийска титла в Париж.

Спортистът се готви за състезанието с тренировки, подготовки и състезания. Излиза обаче, че заради скандална изява на Иван Иванов и Алан Цагаев, който е наказан заради допинг. Роденият във Владикавказ Цагаев донесе сребро на България от игрите в Сидни преди 24 години, но през 2008 бе уличен в употреба на допинг и получи доживотна забрана да се занимава с този спорт. Цагаев е бил забелязан редом до треньора Иван Иванов, което е грубо нарушение на правилата.

По този повод феновете на този спорт и Карлос Насар се възмощават от поводението на хората от федерацията.

„Щангистът Карлос Насар се подготвя, обаче това от федерацията ми изглежда като саботаж. Познавайки правилата да ги сгазиш така и да си плюеш на Европейското първенство. Карлос Насар заслужава да е на Олимпиада и въпреки всичките тези, които плюят да си вземе златен медал, защото е влобил много работа. Всички искаме Насар да вдига за България, но това е грозно и това има той впредвид, когато каже, че би вдигал за друга държава само, ако му пречат да го прави това за бълграски флаг“, пише запалянкото дразнейки се на неразбориите в бълграската федерация по вдигане на тежести.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ