Ще стигне ли на Верея опитът от Реал и Атлетико да пречупи новият Витоша?

верея иво иванов

Отборът на Верея излиза за първа победа през сезона днес от 20,30 часа на “Трейс Арена” в Стара Загора срещу Витоша Бистрица. Заралии ще бъдат водени от новия си треньор Небойша Лекич, който замени Иван Колев след неудачния старт.

Лекич, който е кадър на Реал Мадрид, ще има нелеката задача да изправи Верея на крака и да отлепи тима от дъното в класирането. Добрата новина за сърбина е завръщането в състава на контузения десен бек Здравко Илиев, който пропусна мача с Локомотив Пловдив. Лошата е, че поради наказание мача ще пропусне Иво Иванов. Така партньор в отбраната на Емил Йоргенсен днес ще бъде Здравко Илиев.

Във Витоша пък се радват на добър старт на сезона. Бистричани постигнаха две победи и заемат деветото място с актив от 6 точки. Загубите на Витоша дойдоха срещу шампиона Лудогорец и претендента ЦСКА, като и двете бяха с по 0:2. През миналия сезон двата тима се срещнаха за първи път в елита, като заралии постигнаха победа и веднъж завършиха наравно.

Витоша обаче има малко общо с отбора от миналия сезон. Треньор вече не е Костадин Ангелов, а Росен Кирилов, който му беше асистент. В Бистрица дойдоха млади и талантливи играчи от сериозни клубове, които промениха манталитета на отбора.

Вероятни състави:

Верея: Георгиев, Здр. Илиев, Йоргенсен, Василиев, Ахмед, Маламов, Н’Думбу, Вушурович, М. Танев, А. Огнянов, Малек.

Витоша: Н. Георгиев, Гочев, Купенов, Мутафчийски, Гьонов, Лазаров, Котев, Христов, Амзин, Цанков, Милев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ