Точно Тиаго ли трябваше да е жертвата на Ел Маестро?! Нестор да види това преди пак да го „убие“ на фланга!

Тиаго Родригес

Нестор Ел Маестро до днес е оставил само приятни впечатления с изявите си пред медиите и на резервната скамейка на ЦСКА. Ненавършил 36 години сърбинът с английски паспорт със сигурност има още много да учи в треньорската професия и това личи вече в трети пореден мач. Снощи „червените“ на практика играха с човек по-малко заради Тиаго. Португалецът не е виновен, че е мъчен от треньора си на левия фланг и, ако бъде попитан, Ел Маестро със сигурност ще даде някакво логично обяснение за това си решение, но е факт, че то е неразбираемо на този етап. Да пратиш на фланга най-креативния си полузащитник, човекът, който дърпа конците в средата на терена, този, който извади не един и два мача с тупалките си от фронтална позиция срещу вратата през миналата година. Като тези:

Ел Маестро явно има някаква идея да залага на Джеси като втори нападател зад Мауридес, което се получи срещу Адмира Вакер, но след това ганаецът не може да се представи на същото ниво. Бразилецът пък се справя чудесно издърпан една идея зад Евандро, който до момента се появява само като резерва. Но заслужава ли си това Тиаго да бъде „изгубен“ на крилото, където е коронната позиция на Джеси и от нея той разпиля защитите на противниците в началото на сезона?

Ел Маестро веднага трябва да приключи с експеримента „Тиаго на фланга“ не само заради снощния мач, а и заради предишните, в които португалецът не приличаше на себе си в тази позиция. Винаги в един отбор има футболист, който пада жертва на треньорските идеи, но ще е много, много жалко, ако в ЦСКА на Нестор Ел Маестро това е Тиаго. А и Джеси покрай него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ