Любослав Пенев една стъпка по-близо до ЦСКА. Висящ лиценз го подбутва към Хайнц, Каранга и компания.

7 Dni Sport08.03.2024
5

Любослав Пенев е едно от спряганите имена за нов треньор на ЦСКА.

Висящ лиценз на Хебър Пазарджик изпраща специалиста по-близо към отбора, който е с играчи като Тобиас Хайнц, Олаус Скарсем, Джонатан Линдсет и Фернандо Каранга. Качество, което треньор може да използва.

НАП-Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър, а лицензът на отбора за следващия сезон виси, оплакаха се от отбора в официалния си клубен сайт.

Те съобщиха, че са забавили плащания по поет ангажимент към данъчно-осигурителната система заради финансови затруднения, вследствие на неполучени траншове от Ботев Пловдив по трансфера на Георги Николов.

„Отделно от това (неполучените траншове по трансфера на Георги Николов) пазарджиклии изпитват и сериозни финансови затруднения, които възпрепястват нормалното функциониране на клуба“, написаха от Хебър и допълниха:

„Междувременно, вчера, след като не получи плащания по поет ангажимент към данъчно-осигурителната система, НАП – Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър.

С неизпълнението на поетите си финансови ангажименти към пазарджишкия клуб, от Ботев Пд вече реално поставят под риск получаването на спортно-състезателен лиценз за следващото първенство на ФК Хебър“, допълниха от клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ