Дясната ръка на Стойчо Младенов: Победата в Бистрица е задължителна, вярвам в ЦСКА

7 Dni Sport07.03.2024
ЦСКА, Анатоли Нанков

Бившият играч и треньор на ЦСКА – Анатоли Нанков – говори по всички актуални теми около отбора.

„За разлика от мача с Черно море, съм доволен от това, което ЦСКА показа срещу Берое. Напълно заслужена победа с добър резултат. Имаше амбиция и желание и нещата се получиха. Радвам се също, че Станислав Шопов вкара два гола и даде една асистенция. Хубаво е, когато българи са в основата на дадена победа. Той е добър футболист и трябва да му се дава повече игрово време, за да разгърне потенциала си. Няма как да играе по 10 минути на мач и да се случват нещата. Определено заслужава да го похвалим. Смятам, че той е креативен играч и дори бих го сравнил с Тодор Неделев. Има силен ляв крак и добър поглед над играта. Смятам, че има голямо бъдеще той“, започна Нанков пред „Мач Телеграф“.

„Сега предстои доста важен двубой срещу ЦСКА 1948 в Бистрица. Трябва ЦСКА да вземе този двубой. Трябва задължителна победа и мисля, че ще бъде постигната. Трите точки трябва да бъдат за играчите на Нестор Ел Маестро. От ЦСКА 1948 си тръгнаха доста ключови играчи и това няма как да не се отразява на играта и резултатите.

Имаха много сериозна селекция, но продадоха доста важни фигури от състава си. Вижда се, че сега не са конкурентноспособни на водещите тимове в Първа лига. ЦСКА има по-добри футболисти и съм на мнение, че това ще се види в предстоящата среща. По-балансиран отбор са и мисля, че ако започнат срещата подобаващо от първата минута ще се поздравят с победата. Настроението и амбицията в тази среща са ключови. Във Варна срещу Черно море можеше да спечели ЦСКА, но липсваше на моменти дори и късмет. Като цяло тогава играчите не показаха добра игра и сега очаквам това да не е така. Уверен съм, че ЦСКА ще победи в Бистрица“, добави той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ