Иван Турицов пропуска гостуването на ЦСКА на стадиона в Бистрица

7 Dni Sport07.03.2024
ЦСКА - Арда Кърджали, Иван Турицов

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов ще пропусне и двубоя с ФК ЦСКА 1948 в Бистрица.

Националът получи контузия и не игра срещу Берое на „Васил Левски“. Той не е водил пълноценни занимания повече от седмица и няма да бъде включен в стартовия състав за срещата в събота, а най-вероятно няма да намери място и в групата за двубоя, пише „Тема спорт“.

Вместо него отново ще започне младежкият национал Мартин Стойчев, който бе привлечен тази зима от Септември (София). Той стартира вместо Турицов и срещу заралии, като се представи на добро ниво.

Както е известно, договорът на Иван изтича в края на сезона. Той най-вероятно ще си тръгне като свободен агент през лятото. Затова и ЦСКА привлече 20-годишния Мартин Стойчев.

В Бистрица е почти сигурно, че сред 11-те отново ще са тримата младежки национали – Стойчев, Слави Шопов и Християн Петров. Шопов пак ще бъде предпочетен пред Хайнц, който не се намира в оптимална форма, а родният играч се включи отлично срещу Берое, като се открои с два гола и асистенция за класиката. В защита предвид контузията на Матей за партньор на Християн Петров ще се избира между Кордоба и Махмутович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ