Станислав Шопов: Думите на Ел Маестро са важни

7 Dni Sport07.03.2024
ЦСКА - Берое, Станислав Шопов

Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов не скри, че е бил поздравен от треньора Нестор Ел Маестро след двата гола и асистенцията, които записа в мача срещу Берое от 23 кръг на efbet Лига. След мача младият талант на „червените“ сподели мнението си пред колегите от „Диема спорт“ за своите съотборници, както и за предстоящите мачове от Купата на „България“ срещу Ботев Пд.

„Във всеки мач очаквам да изглеждаме по този начин. Знам, че даваме всичко от себе си да изглеждаме по този начин и да радваме невероятната ни публика, която ни подкрепя, защото все пак всеки мач, знаете, е един празник за тях и за нас. Разбира се, че тези два гола и асистенцията ще ми помогнат за моето самочувствие. Надявам се това да продължи и за напред. И да, времето ще се покаже“, сподели Слави Шопов.

Запитан, какво му е казал Нестор Ел Маестро след края на мача с Берое, футболистът отговори:

„Думите на треньора в един такъв момент са доста важни. Поздрави ме. В ЦСКА знаете, всеки мач се играе за победа, което означава, че малко или много имаше напрежение. Със сигурност е много хубаво, че победихме и то е изразително с 3:0 Берое.“

„Мисля, че и на терена се вижда отпред, когато са Линдсет и Каранга, се разбираме добре. Може да питате и тях, те как се разбират с мен. Така че мисля, че срещу Берое се получи нашето разбирателство. Всеки вижда Каранга какво може. Въпрос на време е да вкара, аз вярвам в него, че в момента, в който трябва той да е там, той ще бъде и ще помогне на отбора.

Футболистът на ЦСКА не скри, че няма търпение за полуфиналите за SESAME Купата на България по футбол, още повече, той е юноша на Ботев.

„Радвам се, че ще играем срещу Ботев Пловдив. Знаете, те имат хубав стадион, ние играем на хубав стадион. Ще се получи невероятна атмосфера, ще има футбол. Това за мен по-хубаво няма да сме обградени от фенове и ще се радвам да излезем като победители от този мач“, завърши Шопов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ