4-ма футболисти на Левски са направили голяма глупост в Пазарджик! Имат мач да се поправят

левски

Левски не успя да изпълни само една от целите, които на „Герена“ си бяха поставили преди двубоя с Хебър, а тя е свързана с натрупаните картони. Четирима футболисти висят с по 4.

Това са Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Марин Петков и Рикардиньо. Нито един от тях обаче не бе санкциониран по време на битката на стадион „Георги Бенковски“. Затова заплахата към тях остава.

Нещо повече, бройката на застрашените играчи се увеличи с още един – Карлос Охене. Той пристигна с 3 жълти картона от Хебър, а срещу бившия си тим си изкара още един.

На „Герена“ имаха идея футболистите им да се изчистят на етапи преди жестоката серия, която им предстои в края на редовния сезон. Тя включва гостувания на Лудогорец и Черно море, а между тях е домакинството на ЦСКА.

Преди това „сините“ имат двубои с Крумовград у дома, Етър навън и дерби със Славия на „Герена“, където ще могат да изчистят картоните си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ