Напрежение в ЦСКА! Ел Маестро привика спешно Амос Юга: Спри се веднага!

Крумовград - ЦСКА, Амос Юга

Един от капитаните и твърди титуляри в ЦСКА Амос Юга е имал специален разговор с треньора Нестор Ел Маестро, свързан с дисциплината му на терена.

Централноафриканецът често прави напълно ненужни фалове, а освен това буйният му нрав докарва разправии с противникови футболисти.

Това пък вече е донесло цели 8 жълти картона на опорния халф през сезона (6 в първенството и 2 в турнира за Купата на България) и при следващо официално предупреждение ще бъде наказан за две срещи. Програмата на ЦСКА обаче не е никак лека, като за тима предстоят двубои с ЦСКА 1948, Ботев Пловдив, Локо София, Локо Пловдив и Левски.

Юга на практика няма реална алтернатива в състава на армейците и треньорът Ел Маестро изисква от халфа да се опази от санкция поне за мача с Ботев Пд следващата неделя. Предстоящият сблъсък в Бистрица в събота се очаква да предложи доста нерви и напрежение и африканецът ще трябва да се опази от необмислени действия.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ