Ернан Банато дължи две заплати в Берое, държавата оправя дълга към НАП за да има лиценз

7 Dni Sport05.03.2024
payimage-617822

Събитията в Берое извън предствянето на футболния терен продължават да са на приливи и отливи. Собственикът Ернан Банато тъкмо направи един добър ход и веднага последва лош.

Босът, който в момента се е установил за по-постоянно у нас, бе започнал да чисти дългове и вече на вратата чукат нови. Заралии още очакват заплатите си за месец декември.

Интересното е, че на 25 февруари бе падежът на възнагражденията за януари. Така в момента под Аязмото са с по две заплати назад. Уверенията на ръководството са, че тази седмица тези за декември ще бъдат направени и това ще се случи в дните преди мача с Черно море. Двубоят с варненци е в събота под Аязмото. Общината бе ударила едно рамо на Банато по отношение на задълженията към НАП, за да може клубът да не остане без лиценз.

Берое стартира кампанията през пролетта с три поредни загуби и без отбелязано попадение – 0:3 от Славия, 0:2 от Лудогорец и 0:3 от ЦСКА. Тимът е далеч от представянето си през есента, което бе изненадващо и бяха натрупани цели 7 победи при 4 равенства.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ