Крушарски отиде в София да разбие Гонзо и да обяви заплатата си: Взимам 20 000 лева

Христо Крушарски - пресконференция

Кой е от Пловдив? Гонзо?! А, той е добър футболист, но за мен не може да бъде добър ръководител. Това заяви президентът на Локо Пд Христо Крушарски, който даде брифинг в София. На него той предварително предупреди журналистите да не го питат нищо за Локомотив.

За мен Гонзо не става, не знам каква е тази негова инициатива. Гонзо няма административен опит, това неговото да управляваш футболните отбори не е административен опит. Стилиян Петров може да пребори и мен. Как мога да те убедя, ако не съм сладкодумен? Човекът има дар слово и ме убеди. Човекът е постигнал неща в живота, след футбола. Другите си харчат парите след футбола и чакат някъде службичка, за да се изхранят. Чакам да видя след Конгреса какви ще са заплатите на футболната централа, знаем какви са заплатите в България. Ще следя това и ако надуша нещо, ще ви го кажа веднага. Повече от 7000 лева заплата на президент не трябва да има. Моята заплата е 20 000 лева, с нея си покривам пътуванията, гостите. Миналата седмица имах гост, който дойде с трима човека, от личната ми заплата си посрещам гостите. Трябва да има отчетност и контрол, сподели Крушарски

За Георги Иванов – Гонзо си е лично мое мнение, той работил е при мен, видял съм, усетил съм, затова си имам такова мнение. Стилиян е поел ангажимент към Бербатов и не иска да нарушава дадената дума. На Бербатов ще му изяде главата – ще остане вечният кандидат. Мога да ви кажа как ще свърши Конгресът: 30%, 30%, 40%. Вие може да си направите сметката за кои са тези проценти“, заяви още бизнесменът от Говедарци.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ