От глупав по-глупав: Участниците в „Един за друг“ втрещиха с простотия навръх Трети март

1

На участниците в шоуто „Един за друг“ категорично се налага да се върнат в училище или поне да повишат общата си култура.

Влюбените двойки трябваше да отговарят на елементарни въпроси от обща култура по различни теми, проваляйки се с гръм и трясък. Според участниците, първият човек, стъпил на Луната, е руският космонавт Юрий Гагарин, а не американецът Нийл Армстронг, дъбът ражда кестени, а Пампорово се намира не в Родопите, а в Пирин.

Гениалните художници също не са пощадени. Според един от кандидатите за телевизионна слава, Леонардо да Винчи си е отрязал ухото, факт, който е част от злощастната биография на друг велик майстор на четката – Ван Гог. И ако някой от изтормозените зрители си е помислил, че това е най-голямата възможна тъпотия в този панаир на глупостта, то много бързо беше опроверган. Въпросът през кой век България влиза в НАТО (влизаме в Алианса на 29 март 2004 г. б.р), получи следния забележителен отговор: XIX век!

Лъчезарните и вечно сияещи Кики и Емо се превърнаха в първата напуснала двойка в „Един за друг“ за този сезон.

Те признават, че участието им за тях е сбъдната мечта, но най-голямата им мечта си остава тази да станат родители.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ