Кирил Десподов се обърна към феновете на ЦСКА: Ще ви кажа истината за Нестор Ел Маестро

7 Dni Sport01.03.2024
ЦСКА - Витоша Бистрица, Кирил Десподов

Бившият футболист на ЦСКА и на Лудогорец – Кирил Десподов, защити Нестор Ел Маестро, който не изживява най-добрия си период начело на „червените“. Немалка част от феновете са настроени срещу наставника и показват, че искат неговата смяна.

„За Нестор ел Маестро мога да кажа само хубави неща. Той ми беше треньор и в ЦСКА, и в Щурм Грац. Страхотно отношение имам и до ден днешен с него. Дори понякога си пишем. Страхотен човек е. Един съвет от мен към цесекарите – да имат търпение. Защото треньорът е доста добър, интелигентен, голям тактик, знае какво прави и е отдаден много на работата си“, заяви Десподов пред „би Ти Ви“.

Според нападателя неговият шампионски манталитет само е помогнал на Лудогорец да продължи с титлите. „Когато отидох в Лудогорец, те вече бяха шампиони. Просто съм помогнал за тези 3 години, в които бях там, да спечелим шампионската титла“, каза той, като се надява да направи същото и в ПАОК.

Българинът се превърна в любимец на феновете, като за втори пореден месец грабна наградата за най-добър играч на гръцкия отбор. В гласуването Кирил Десподов събра 73,71% от гласовете на публиката и спечели индивидуалната награда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ