„Признавам си го искрено. Видях от Лудогорец и го направих в ЦСКА, трябва да сме честни“

7 Dni Sport01.03.2024
Кирил Домусчиев,

Георги Илиев – Майкъла кара два престоя като футболист на ЦСКА. След края на професионалната си кариера пък минава през още позиции на любимия си клуб, като една от най-престижните е тази на изпълнителен директор.

Той е емблематична фигура за „армейците“, като казва в прав текст това, което мисли, а често изказванията му граничат с по-крайни такива. Той даде специално интервю за екипа на „Спорталайф.бг“. В него Георги Илиев се върна именно към периода, в който бе изпълнителен директор в клуба. Той разказа доста любопитна история и призна, че всъщност е взаимствал идея от хегемона у нас и шампион за последните над 10 години – Лудогорец.

Майкъла разказва, че преди години за първи път са се направили терени за деца, стадионът е бил облечен с еталбонд, като е направена и ложа с 300 фотьойла, каквато не е била виждана. Самият той призна, че го е видял от Лудогорец, направил го е в ЦСКА и го е платил.

„Когато аз бях изпълнителен директор, за първи път се направиха терени за децата, облече се стадионът с еталбонд, направи се ложа с 300 фотьойла, каквато не бяха виждали. А аз я видях от Лудогорец и я направих на ЦСКА, също така я платих.

Направихме и зала за баскетбол, неща, каквито не бяха правени от 40 години. Но те не могат да го оценят, защото манталитетът на ЦСКА се промени“ – разказа Георги Илиев. Освен това Майкъла зададе и въпроси – защо никой не е попитал Гриша Ганчев за обещанието, което даде преди 8 години.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ