Случва се, генералът Любослав М. Пенев марширува бодро към ЦСКА, изглажда всичко с президента

7 Dni Sport01.03.2024
Хебър Пазарджик, Любослав Пенев

ЦСКА е започнал разговори за завръщането на Любослав Пенев в Борисовата градина. Идеята е настоящият треньор на Хебър да заработи отново в родния си клуб след края на сезона, твърдят колегите от „БЛИЦ“. Именно това е желанието на немалка част от червените фенове към този момент. Дори след победата над Арда за Купата на България, трибуните на „Васил Левски“ скандираха „оставка“ по адрес на Нестор Ел Маестро.

Официално и за пред всички ЦСКА стои зад сърбина с британски паспорт. Всъщност, в действителност е така. На сърбина му е даден шанс да спечели Купата на България. Но даже и да го стори, през лятото най-вероятно ще се стигне до раздяла с него.

Всеизвестен е фактът, че Любо неведнъж е напускал със скандал ЦСКА. По този начин той си тръгна оттам и последния път. Началниците в червено обаче, както и самият 57-годишен наставник, са готови да изгладят взаимоотношенията си в името на ЦСКА. Този път завинаги, като бъдат направени компромиси и от едната, и от другата страна.

Ако Любо се завърне отново на „Армията“, с него може да дойде и новото попълнение на пазарджиклии Шейх Диаманка.

Сенегалски здравеняк с испански паспорт започна ударно престоя си в Хебър. Той е изиграл два мача до момента, но вече има два гола, което е достатъчна причина ЦСКА да следи изявите му през пролетта. Любопитното е, че и първото, и второто попадение паднаха в добавеното време. Първо за успеха с 2:1 срещу Локо Пловдив за първенство насред „Лаута“ и после пак с 2:1 срещу Пирин за Купата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ