Християн Петров с агент Борислав Дворзак довери: Има промяна в ЦСКА

7 Dni Sport29.02.2024
ЦСКА - Ботев Враца, Джонатан Линдсет, Тибо Вион, Фернандо Каранга, Матиас Фаетон, Християн Петров, Отбор

Защитникът на ЦСКА Християн Петров говори след победата на неговия тим с 1:0 над Арда в двубой от 1/4-финалите на турнира за Купата на „България“. Младият бранител сподели какви са целите пред „червените“ до края на сезона и заяви, че отборът трябва да покаже, че е готов за предстоящите тежки мачове и битки.

Той разказа, че има промени в клуба.

„Мисля, че показахме нелошо лице, имахме доста положения. Имахме възможност да отбележим повече от един гол. Радваме се, че се поздравихме с успеха. Със сигурност трябваше да затворим мача, защото имахме положения. Едно недоглеждане може да ни коства отбелязване на гол в нашата врата, но сме радостни, че продължихме напред“, започна Петров.

„Опитахме малко да променим нашия стил на игра, защото досега сме играли с типичен централен нападател, както миналия сезон с Назон, Естрада, а сега с Каранга. Леко променихме нашия стил и мисля, че се получи“, каза футболиста пред „Диема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ