Гласуват доверие на Христо Янев в Ботев Враца, привличат нов футболист

7 Dni Sport29.02.2024
Ботев Враца - Пирин Благоевград,

Ботев Враца ще се опита да привлече централен защитник в последния ден от трансферния пазар у нас, който затваря днес. Тимът има набелязани опции, но все още няма договорка. Старши треньорът Христо Янев не е доволен от представянето на бразилеца Кунде, а на младия Мартин Бачев все още му липсват опит и игрова практика. Той напусна наскоро Пирин и дойде под Околчица. Тази зима си тръгна стълбът в отбраната на врачани Луис Фелипе Соарес и Янев не успя да му намери качествен заместник.

Доверие към наставника има, въпреки лошия старт на пролетния дял и загубите от ЦСКА на „Васил Левски“ и Пирин Благоевград във Враца. Утре Ботев Bpаца има ново сериозно изпитание – гостуване на Черно море, който е във форма.

Появиха се информации за смяна на Христо Янев с доскорошния наставник на орлетата Иво Тренчев. Нещо, което поне на този етап няма как да се случи, довериха за „Тема Спорт“ от клуба. През пролетта предстои здрава битка за оцеляване в елита.

През зимната подготовка Ботев Враца изигра мачове с много качествени отбори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ