Физическата подготовка нещо е неефективна! Травма мъчи Кристиан Димитров

Кристиан Димитров

Българският национал Кристиан Димитров е измъчван от болки в глезена. Централният защитник е получил лека травма при победата над Арда с 4:0, като бе заменен в 69-ата минута от 17-годишния Виктор Любенов, припомня „Тема Спорт“.

Контузията на бранителя обаче не е сериозна и той вчера тренира на пълни обороти при старта на подготовката на тима за гостуването на Хебър в понеделник. Медицинският щаб на столичани следи изкъсо състоянието му.

Димитров успя да се утвърди в състава на Левски след трудното си начало на „Герена“. Причината бе, че той дойде с нарушен игрови режим от престоя си в ЧФР Клуж и Хайдук Сплит.

Постепенно 27-годишният защитник възвърна формата си и в момента си оспорва титулярната позиция в здравословната конкуренция с Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап и Хоакин Фернандес.

През настоящия сезон Димитров изигра 22 двубоя във всички турнири, в които вкара два гола. Вчера той почерпи тима след тренировката за рождения си ден, който отпразнува във вторник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ