Ботев Пд обяви сериозен трансфер – и е национал, и е най-добрия млад играч в родината си

1

Ботев (Пловдив) осъществи пореден входящ трансфер. „Канарчетата“ се подсилиха с литовския полузащитник Матияс Ремейкис от ФК Паневежис, ден преди да затвори трансферния прозорец.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Роденият на 28 март 2003г. централен полузащитник ще бъде отдаден под наем на литовския отбор до края на сезон 2023-24 г и след това ще се присъедини към състава на Душан Керкез.

Матияс има 72 мача, 2 асистенции и 1 попадение с екипа на Паневежис в най-високото ниво на Литовския футбол. Ремейкис изиграва и 6 двубоя в Лигата на Конференциите с литовците.

Матияс печели приза „Най-добър млад играч“ в Литва през 2023г. Той става шампион и печели Супер Купата на Литва с ФК Паневежис. Младият полузащитник е и национал на Литва, в който състав е и офанзивният футболист на Ботев – Фаустас Степонавичус.

„ПФК Ботев Пловдив приветства Матияс Ремейкис с добре дошъл и му пожелава здраве и много бъдещи успехи с “жълто-черния“ клуб!“, написаха „канарчетата“ в официалния си сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ