Вестник „Марица“ скандално: Ще води ли Томаш в неделя Локо Пд в Коматево срещу Крумовград?

Лудогорец - Локомотив Пловдив, Александър Томаш

Правилото „Крушарски“ удря с пълна сила пловдивския футбол. Дни, след като босът на Локомотив „закотви“ вратаря Динко Хоркаш на пейката с еднолично решение понеже „дава пари и командва“, на дневен ред излиза ситуацията с треньора Александър Томаш.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Специалистът има договор с Локомотив до края на годината и засега няма индикации, че ще го поднови. Ако кандидатът за нов президент на БФС иска да остане принципен и държи на думата си, то Томаш ще трябва да седне на пейката.

Апропо, Александър Томаш веднъж извади късмет при идването си в Локомотив – отказа предложение му договор за 7 години през 2022-ра и се съгласи да е за две. Тогава той каза около състава и селекцията, че всички „трябва да знаят, че аз съм човека и аз решавам“. С Хоркаш не стана така. Незнам доколко са си паснали сегашното ръководство и Томаш, но не е ОК да му редят състава.

Да се „замразява“ играч на пейката не е новост по нашите ширини. Наскоро и от Левски извадиха Краев, но това беше, тъй като играчът искаше да напусне отбора и да премине в Лудогорец и не тренираше усърдно. Положението с Хоркаш не е същото, тъй като хърватинът е най-добрия вратар в родното първенство и играе винаги с желание като професионалист.

Има и други случаи – преди години в Левски караха Илиян Стоянов да стои 8 часа на „Герена“ и да гледа видеозаписи на отбора, тъй като не искаше да подписва.

Така, че за Хоркаш, ясно – Крушарски го сложи на пейката, но какво ще прави с треньора, който се съгласи да излезе без читав вратар срещу Хебър? Или, може би, собственикът няма намерение да оставя треньора в Локомотив след края на сезона?

Крайно време е босът на Локомотив да осмисля повече нещата, които прави, тъй като действията му не помагат за кандидатурата му за шеф на БФС. Времето на лаиците в нашия футбол изтича.

И последно, какво ще прави Крушарски с Александър Томаш, ако не подпише договор преди мача с Крумовград на Коматево в неделя, пита вестник „Марица“ в редакционен коментар.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ