Дъното! Отровител на кучета и автор в сайт за фалшиви новини става директор в спортното министерство!?

МК - награди "Златен век" - Светослав Трайков

Протежето на бившия служебен министър на културата Велислав Минеков – Светослав Трайков – се опитва да намери ново поле за изява.

Той е бил допуснат до конкурса за директор на Дирекция „Младежки политики“ в Министерството на спорта.

Председател на комисията е проф. Даниела Дашева. Писменият етап от конкурса ще се проведе на 11 март 2024 г.

 

 

Името на Светослав Трайков нашумява покрай редица скандали. Един от най-големите е влизането му в управата на НДК. Той беше назначен и за началник на отдел „Европейски програми и проекти“ в Министерството на културата, където ходеше по форуми и се хвалеше с гурме специалитети.

Това е поредният връх в шеметната кариера на протестъра, който има солидни връзки с Велислав Минеков след протестите през лятото на 2020.

Той е едно от спорните лица, които довя „вятърът на промяната“ и е прочут с хвалбите си, че трови кучета, честите обиди към други публични личности и свързаностите си с фабриката за фалшиви новини „Информиран“.

Протестърът спря тока в столичното метро през 2022 г. и атакува редакцията на в. „Труд“.  Трайков е и осъждан за шофиране в нетрезво състояние, показа проверка в регистъра на Районен съд – Варна.

Минал е през няколко партии докато най-накрая става дясна ръка на Минеков от бившето „Отровно трио“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ