Бивш треньор на Локо Пд препоръча на ЦСКА Томаш за заместник на Нестор Ел Маестро

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Саша Илич, Александър Томаш

Бившият треньор на Локо Пд Александър Станков сензационно препоръча настоящият наставник на черно-белите Александър Томаш за заместник на Нестор Ел Маестро в Борисовата градина. Станков посочи като вариант за нов треньор на ЦСКА и бившият наставник на „смърфовете“ Александър Тунчев.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Естествено, че е подходящ Александър за ЦСКА. Аз съм работил с Тунчев. Знам как работи и какви са му вижданията за футбол. Тунчев е един много перспективен треньор. Мисля, че е готов да застане начело на ЦСКА. Натрупа доста опит, а и има доста добри виждания. Защо не? Аз пък мога да те попитам: С какво Тунчев е по-лош от Нестор Ел Маестро“, заяви Александър Станков.

„Просто към момента казвам, че Тунчев е по-добрият вариант от Ел Маестро. Има и други, които ги познавам достатъчно добре. За мен при всички положения човекът трябва да е свързан с ЦСКА и да знае голяма част от историята на клуба. Тунчев е играл в ЦСКА, Александър Томаш е играл, Христо Янев е играл за отбора, а е бил и наставник. Тези хора са много по-добрите варианти от настоящия треньор“, категоричен е предводителят на Локо Пд от ерата на Коко Динев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ