„Фитилът ни е къс и искрата при нас се пали лесно. Дали няма да „избухнем“ още днес?“

Ботев Пловдив, Стадион "Христо Ботев",

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува декларация преди днешното домакинство на Спартак (Варна).

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Ето какво написаха „жълто-черните“ привърженици:

Уважаеми ботевисти,

Изговориха се много неща, изписаха се множество и най-разнообразни мнения по всякакви теми, свързани с и около Ботев, във всевъзможни канали. Станахме специалисти по всичко, недоволстваме и сочим с пръст, но напоследък сякаш забравяме да вършим нашата основна работа-да бъдем на трибуните на най-красивия стадион в България във всеки мач на жълто-черните, да подкрепяме нашата детска, безгранична любов безрезервно, да бъдем пример за всички в страната ни. Седалките са по-скоро празни, в множеството от нас няма достатъчно искра в очите, когато пеем за Ботев.

Били сме обаче и в по-тежки ситуации от тази. Класирали сме се и след седмо място, не сме достигали до четвърт-финал за Купата, дори нямахме стадион цели десет години. Сега имаме почти всичко.

Единственото общо след всички тези моменти е, че ние винаги се връщаме с гръм и трясък на картата. Фитилът ни е къс и искрата при нас се пали лесно. Дали няма да „избухнем“ още днес?

Ботев-Спартак Варна 27.02 17:30ч.

Просто ела!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ