Фен на Левски апелира акциите да останат в Наско Сираков

kotasport

Администратор на една от най-големите левскарски групи във Фейсбук – „С Левски до края“ (близо 21 хиляди членове) – Добрин Добрев изрази становище, че е по-добре клубните акции да останат в ръцете на Наско Сираков, а не да се прехвърлят на учреденото сдружение „Левски на Левскарите“.

„Групата ни е отворена а всеки. Важно е Левски да се върне към корените си. Ако няма 40-50 хиляди левскари да се включат, няма как да се случи. В групата се споделят много информации и стигат до много хора. Войната за внимание е много голяма. Крадците на внимание са много. Тук не става въпрос само за драскане на мнение. Повечето си заставаме с реалните профили. Целта е да се популяризира левскарството.

Опасенията ни са, че сдружението обединява организираните левскари. В това няма лошо. Не сме против това. Има усещането, че това сдружението е на организираните на левскари, на „Синя България“ и НКП. Проведе се анкета, в която се включиха 1700 човека – почти всички са казали да останат акциите в Наско Сираков. Това са настроенията в групата. Опасенията са, че може да се премине от индивидуалната отговорност на Наско Сираков към групова отговорност, която в един момент може да е групова безотговорност. Това е притеснението. Голяма част от левскарите имат доверие на сините легенди, на Наско. Засега кампаниите се случват заради всички левскари. Не знам колко човека членуват в „Синя България“, но едва ли са постигнали 20 хиляди. В нашата група не налагаме единна линия на партията, има различни мнения. Хубаво е, че сдружението го има, че феновете са обединени. Не знам да е имало левскар, който да не го болеше от разединението сред привържениците. Според мен в момента няма случаен в клуба, а и на стадиона. Това са хора, които милеят за Левски. Левски е на всички левскари. Не искаме един или няколко човека да вземат решение в ущърб на Левски, а да се окаже, че ние сме го избрали. За „Левски на Левскарите“, но на този етап няма доверие към това сдружението да поеме ръководството на клуба.

Групата е важна, не толкова аз. Важно е Левски да е добре. Всички се радваме на прогреса. Доверието в Мъри, Наско и Ивков е голямо. Обединението и пълненето на стадиона е голям прогрес. Убеден съм, левскарската общност ще продължи по този път, независимо от резултата на 15-и май. Всички искаме нещата да се случат в полза на Левски. И синята Академия прогресира, което е много важно. Доверието е в настоящото ръководство. Ще продължим да подкрепяме Левски във всичките му кампании. Много ми се иска тази идея за възраждането на Левски за свобода, братство и равенство, да се включи и идеята за любовта. Ако нещо е добре издържано, то ще се случи. Ако не е, значи има Да бъдем заедно, обединени и цяла България да бъде щастлива, защото всички заслужават Левски да е силен.“

Източник: Котаспорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ