„Странна метаморфоза е налегнала феновете на ЦСКА. Никой не закачаше несъстоятелния пияница Саша Илич.“

7 Dni Sport26.02.2024
ЦСКА - Сепси, Саша Илич

От Фейсбук профила на Данаил Данаилов – фен на отбора на ЦСКА:

„Странна метаморфоза е налегнала феновете на ЦСКА. Миналия сезон никой не закачаше несъстоятелния пияница Илич,който с 5 нападатели и боеспособен състав и най-слабия Лудогорец не успя да спечели поднесена на тепсия титла. Отгоре на всичко провали и лятната подготовка и остави отбор в окаяно състояние и трябваше да дойде НЕМ да вади кестени от огъня.

И посрещнат негативно веднага с неговото идване. Но сега оставка и веднага да се махне е почти всеки ден. При положение, че сегашния треньор е оставен без нападатели, без ляв бек и несъстоятелна халфова линия.

Пълна метаморфоза и затова ГГ като се е съобразявал с фенове и журналисти допусна най големите грешки. И върна отбора в първи клас. Под давление на феновете дойдоха великите ЛП,СМ,Бруно Акрапович с прекрасен футбол. Да не говорим че откакто СС е далеч от селекцията нивото на новопривлечените спадна рязко надолу.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ