Трогателен Томаш: Хоркаш не пази, защото такава е политиката! Благодаря на Любо Пенев, че смени стила

3

Треньорът на Локомотив Александър Томаш говори след драматичната загуба от Хебър с 1:2.

„Резултатът е доста неприятен. Като игра съм доволен, но не успяхме да затровим мача. През второто полувреме имаше фактори, които не зависят от нас, но не искам да ги коментирам“, странно обясни загубата наставникът на черно-белите.

„Хебър нямаха ситуации пред нашата врата и отбелязаха два гола. Локомотив винаги ще го има благодарение на публиката. Политика на клуба е да заложа на Томов на вратата, няма да коментирам повече. Любо Пенев е много добър треньор и рядко променя стила си на игра. Днес щом той си позволи да го направи значи уважава Локомотив и начина, по който играе нашия отбор. Резултатът не е фактор, а работата, която се върши. Най-хубавото за един треньор е когато види нещата, които се случват на тренировки и по време на мач. С една победа днес щяхме да бъдем  място нагоре. Все още нямам конкретни преговори за нов договор и това ще стане следващата седмица. Виждам Локомотив в битката за Европа, сега ще бъде много по-трудно, но ще се борим“, заяви Томаш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ