Изумително нагъл Крушарски към феновете: Седнете си на задниците! Аз давам пари, аз решавам

Пресконференция Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира изумително нагло загубата на “черно-белите” от Хебър с 2:1.

”Нормално е да губим понякога. Има и нагоре и надолу. Просто трябва да си вадим поуките и да се промениме.
Клубът има политика, казах няколко пъти, че само пари да се вадят не става. Трябва и да се изкарват. Като не иска Динко да подпише нов договор ще си стои на пейката и да си изкарва прехраната на друго място.

Относно заканите и обидите на фенове на Локомотив към него, Крушарски отговори:
”Аз съм имал и по тежки обиди и какво като ми се канят. Да вадят пари и да управляват щом искат. Който дава пари, той управлява. Това трябва да стане ясно. Докато в България не си седнем гъза, няма какво да стане. Тези обиди съм ги слушал, слушал, слушал… четири години, после какво стана? После ми се радваха. Сега пак започват. Какъв е проблема?!”

“Има разговор с Томаш за нов договор, те не са стигнали до мен. Сега онзи ден се разбрахме като мине този мач да седнем и да се договорим. Не съм привърженик на честата смяна на треньори. Томаш ще остане като треньор, въпроса е да се договорим за финансовите параметри, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам.

Защо да е трудно да играем в Европа? Да не мислите, че другите са по-добри от нас. Ще изчакаме и ще видите, че това което имаме като цел, ще го спазим.

Мисля още за кандидатурата за БФС, ще го помисля защото всеки иска да седне на парливия стол. Съдията си свири по правилата, не мисля, че повлия на резултата”, завърши Крушарски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ