Локомотив София преговаря с бразилски нападател за заместник на Франса

7 Dni Sport22.02.2024
Локомотив София - Лудогорец, Данило Дончич

В Локомотив София тече операция по привличането на бразилски нападател до края на месеца. Очаква се в близките дни футболистът да пристигне в „Надежда“ и да започне тренировки с тима на Данило Дончич, пише „Мач Телеграф“.

Идеята на ръководството на „железничарите“ е новият бразилец да замени звездата на тима Карлос Франса, ако той бъде продаден. Дори и да остане, Локо ще вземе неговия сънародник, тъй като през лятото със сигурност Франса ще напусне клуба. Неговият договор изтича в края на сезона и десният нападател засега не е дал индикации, че иска да остане в „Надежда“.

От друга страна, ръководството на Локо се ориентира към футболисти от Страната на кафето, тъй като е много доволно от играта на Карлос Франса. „Железничарите“ смятат, че играчи с точно такъв профил могат да вдигнат нивото на Локо и да го направят по-конкурентен на тимовете от средата на таблицата в efbet Лига.

Локомотив започна с победа пролетния дял на efbet Лига срещу Хебър Пазараджик като гост.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ