Берое привлича полузащитник и нападател в редиците си

7 Dni Sport22.02.2024
Славия - Берое,

Нови две попълнения ще акостират в Берое до дни, пишат колегите от „Тема Спорт“. Става въпрос за халф и нападател. Естествено, те са чужденци. Засега имената и народностоте им се пазят в тайна. Водени са отново от агенцията на собственика на заралии Ернан Банато.

Зелено-белите се опитват да засилят конкуренцията в средата на терена и атака. Напусналите Годой и Ойос оставиха сериозна дупка, която си пролича още в първия мач със Славия, загубен с 0:3. В предни позиции Вини Трибуле е без алтернатива, а е възможно и да премина в ЦСКА. Колумбийската звезда на зелено-белите Себастиан Вия, който за последно игра в Бока Хуниорс, все още не е готов физически макар да бе най-добрия за тима си в „Овча купел“.

Една дузина ще станат новите играчи в Берое тази зима. Това обаче явно не притеснява собственика Ернан Банато, който се раздели с още толкова.

Босът на зелено-белите пък наскоро е изплатил заплатите на играчите и треньорите за месец ноември. В момента дължимо е възнаграждението за декември, а на 25 февруари е падежа за януари. Община Стара Згора пък му удари едно рамо в дълговете към НАП и подръжаката на базата.

Банато пък се е преместил да живее в София, разбра „Тема Спорт“, като в Стара Загора ще ходи само на мачовете на тима. Очаква се той да назначи свой човек, който да следи изкъсо нещата в отбора на място. Oт вчера в продажба пък са билетите за домакинството срещу Лудогорец. Мачът е в понеделник от 17:30 часа. Цената на талоните е 15 лева. Пропуските могат да се намерят в предварителна продажба в системата на Eventim.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ