„Кирил П. Домусчиев ги води с по две дълги обиколки, едната е ключова и добре позната“

7 Dni Sport21.02.2024
Кирил Домусчиев,

„Лудогорец, Черно море, ЦСКА в този ред е подредено класирането на efbet Лига. Всички отбори имат по 45 точки.

Разградчани имат мач по-малко, който е срещу ФК ЦСКА 1948. Това са отборите, които имат реална възможност за титлата, другото е екзотика, въпреки, че точковото изоставане не е толкова голямо. Локомотив Пловдив има 41 точки, отбора на Левски е с 38, ФК ЦСКА 1948 имат 36, а Арда Кърджали е с 31.

Отборът на Лудогорец води образно казано с две дълги обиколки Черно море и ЦСКА в битката за титлата. Скамейката, която предлага на Георги Дерменджиев дълбочина от качествени изпълнители е едната, а другата е съдийския комфорт, който срещу отбора на „зелените“ се видя, че не е нужен, но е наличен и се получава. Най-показваното положение от този мач е нарушение на Серджио Падт за дузпа, което дори не бе разгледано от главния съдия на ВАР.

Сметките на отбора от Разград могат да бъдат объркани от дълги победни серии на Черно море или ЦСКА, които ще се получат с качествена игра и физическа издръжливост. Лудогорец продължава и мачовете си в Лигата на конфернациите, което е бонус пък за конкуретите в efbet лига.“

– От Фейсбук профила на Симеон Пронов – фен на отбора на Черно море


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ