Цветомир Панов от Черно море пропуска мача с ЦСКА на „Тича“

7 Dni Sport20.02.2024
Черно море - Ботев Враца, Цветомир Панов

Треньорът на Черно море Илиан Илиев трябваше да преглътне още един горчив хап освен поражението с 1:3 от Лудогорец. Още през първото полувреме с контузия терена напусна защитникът Цветомир Панов. Бекът получи травмата в ситуацията, в която домакините реализираха втория гол в мрежата на Иван Дюлгеров. Тогава Панов се сблъска със стража.

Той получи лекарска помощ на игрището, но се наложи да бъде изкаран от него на носилка. Днес ще стане ясно какво точно е състоянието му и евентуално колко дълго време ще отсъства от игра. Нагласите са обаче, че няма да е на разположение на Илиан Илиев за домакинството на ЦСКА. Мачът на „Тича“ е в събота, 24 февруари, от 15:15 часа.

Лекарският щаб на варненци прави всичко възможно за срещата с армейците наставникът да може да ползва капитана Даниел Димов. Ветеранът, който може да действа в центъра на защитата и като дефанзивен халф, имаше проблеми с аддуктор.

Старши-треньорът Илиан Илиев обаче ще може да ползва северномакедонския централен бранител Влатко Дробаров, който се връща в състава след изтърпяно наказание.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ