Не бързайте да погребвате Локо Пд, в Кърджали се видя, че е безсмъртен

6

Слуховете за смъртта на Локо Пловдив през последните 2-3 месеца пак се оказаха силно преувеличени.

Отборът се тресеше от скандали между собствениците Сотков и Крушарски, изпълнителният директор Павел Колев даваше предупредителни и многозначителни интервюта, които намекваха за критична ситуация в клуба, на няколко пъти пак се говореше за раздяла с треньора Александър Томаш, дали по негова инициатива заради разпродажбата на играчите, дали заради недоволство от страна на ръководството. Забавянията на заплатите на играчите също бяха част от цялостния пейзаж на „Лаута“.

През зимата Локо продаде трима от най-ключовите си играчи – Джовани на китайския Халиао, Алфа Конте на Нефтчи и Георги Минчев на АЕЛ Лимасол, раздели се и с Лео Сена, който се върна в Бразилия. Първият бе водещият голмайстор на отбора в първата част от сезона със 7 попадения, Георги Минчев бе реализирал пет, а Конте – с едно по-малко.

Въпреки това, Локо Пловдив победи много труден съперник като Арда и то като гост, като се доближи само на четири точки от лидерите ЦСКА и Черно море. Не само резултатът, но и играта на пловдивчани в Кърджали беше впечатляваща, както и характерът, с който срещата бе доведена до безапелационен обрат.

МАЧ ТЕЛЕГРАФ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ