Ивелин Попов за скандалите в Ботев Пд: Имаме 10 деца в съблекалнята! Как да не им влияе?

1

Капитанът на Ботев Ивелин Попов бе много разочарован от загубата от Крумовград с 1:2.

На никого не му е приятно да губи. Създадохме доста положения за гол, но не можахме да реализираме.В други ситуации пък нещо се объркваше точно преди последния пас. Отдавам го на липсата на опит и на напрежението от първия мач, сподели Попов.

Той изрази недоволството си от лесно получения втори гол в края на мача: Не е сериозно един човек да лъже четирима, казах им го. Трябваше да се влезе по-сериозно, да се избие, все пак е края на мача и не е хубаво да има фаулове или корнери около полето ни.

Капитанът на Ботев не се посвени да коментира и напрежението в ръководството на клуба.
„В нашата съблекалня има около десетина деца, така да се каже. Малко или много на тях абсолютно всяко нещо им влияе. Надявам се да се изчисти тази ситуация. Да седнат двете страни, да се разберат. Пловдив е един прекрасен град, привържениците на Ботев си обичат клуба. Нека всички да бъдем заедно, за да дойдат и европейски мачове на „Колежа“. Знам, че ще стане, вярвам, че ще стане, въпрос на време и правилна политика, сподели Попето пред Пловдив Дерби ТВ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ