Треньорът на Пирин: Дадохме предимство на Левски след червения им картон

7 Dni Sport17.02.2024
Пирин Благоевград - Левски, Олександър Бабич

Новият наставник на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич даде мнението си след поражението от Левски с 1:2 на старта на пролетния дял в efbet Лига.

„Загубихме. Знаем, че имаме различни цели с тези на Левски – те се борят за европейските места, ние се борим за оцеляване в елита на българския футбол. През първото полувреме играхме доста организирано. През второто имаше грешки от наша страна, имахме числено предимство, но не създадохме много ситуации за отбелязване на гол. Имахме предимство след червения картон, опитахме да контролирахме топката повече.

Опитахме, но дадохме инициативата на Левски. Опитахме да играем повече по крилата, да създадем повече опасности пред вратата. След червения картон дадохме предимство на Левски, това беше нашата цел.

Срещу Ботев (Враца) трябва да контролираме топката повече, да сме по-агресивни, ще направим нашия анализ от днешния мач. Уверен съм, че след този двубой ще направим голяма крачка напред“, каза украинецът след загубата от „сините“.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ