Ботев Пд да амнистира Ханкич на момента! С Игонен ще е гонене на дивото…

1

Привлеченият от Хебър вратар Матвей Игонен дебютира днес за Ботев Пловдив срещу Крумовград.

Очакванията са той да е титулярен страж след наказателната акция на шефовете на клуба срещу досегашния №1 под рамката Хидайет Ханкич. Последният дори не бе в групата за мача м „Коматево“.

Изявите на Игонен обаче бяха в голяма степен доста неадекватни и закономерно феновете на Ботев са притеснени на какъв човек е поверена отбраната на вратата.

Естонският национал бе с тотално объркано пласиране при първия гол на Алекс Колев. Показа редица неубедителни ходове при центрирания, а неразбирателствата между него и централните бранители едва не доведоха до трети гол, спасен на голлинията от Ивелин Попов.

Игонен бе видимо притеснен, което си личеше по поведението му дори, когато топката беше далеч в полето на Крумовград. Естонецът очевидно няма самочувствието да командва бранителите и това най-вероятно тепърва ще носи беди на жълто-черните.

Като добавим и факта, че това беше осми пореден мач на стража, в който той получава поне един гол, притесненията в Ботев, че скоро ще имат „суха мрежа“ би трябвало след днес рязко да ескалират.

Което да доведе или до шанс за Кайзер, или до пълна амнистия за Ханкич.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ