Душан Керкез изненада: Не харесвайте мен! Не харесвайте Зингаревич! Но…

1

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) – Душан Керкез говори след поражението с 1:2 от Крумовград в мач от 21-вия кръг в efbet Лига, който се изигра на Спортен комплекс „Никола Щерев-Старика“. Керкез заяви, че „това, което се случва в Ботев (Пловдив), не е добре за никого“, но вярва, че добрите дни за клуба предстоят.

„Разочаровани сме от загубата. Искахме да започнем добре, знаехме, че Крумовград е силен на транзиции, но това е футболът. Не си вкарахме възможностите, ако бяхме – резултатът щеше да бъде различен“, започна Душан Керкез.

„Когато получиш гол в началото, това дава разочарование за нашия отбор. Създадохме добри шансове, но не вкарахме. Знаем, че няма да е лесно. Ще трябва да си вдигнем главите заедно и да продължим. Това е футболът. Винаги трудният старт е разочароващ“, каза още той.

Сега е лесно за хората да говорят, но ние сме имаме нашата цел и трябва да бъде обединени около нея. В края на сезона всички ще празнуваме заедно. Докато съм тук, дали за 1 ден или 6 месеца, няма да позволя на никой да влияе на съблекалнята. Това, което се случва в Ботев, не е добре за всички. Трябва да бъде обединени, защото всички обичаме Ботев. Може да не харесвате мен, може да не харесвате Зингаревич, но подкрепяйте отбора“, призова Керкез.

„Георги Николов свърши своята работа. Той усеща напрежение, но не е лесно да играеш за Ботев Пловдив. Двамата с Мартин Секулич тренират заедно, борят се за една позиция. Футболът е за мъже, а не за деца, нашите играчи трябва да пораснат ментално“, завърши Душан Керкез.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ